Post_img

Havas Dóra és Mautner Zsófi új műsora a TV Paprikán

Hazánk két jól ismert és rendkívül népszerű gasztrobloggere, Havas Dóra és Mautner Zsófi új műsorral jelentkezik a TV Paprikán szeptember közepétől. A meleg őszi napokon pedig Bede Róbert mesterszakács segít eligazodni a kerti sütögetés világában. 

Véletlenül vega – a világ legfinomabb zöldséges ételei címmel kerül képernyőre Mautner Zsófi legújabb gasztro produkciója, amelyben megmutatja, hogy zöldségekkel is olyan változatos és finom ételeket lehet készíteni, hogy még a legelkötelezettebb húsevőknek sem tűnik fel, hogy nincs benne hús. A cél nem kifejezetten a vega táplálkozás népszerűsítése – hiszen ennek már évek óta rengeteg követője van – sokkal inkább a variációs lehetőségek bemutatása. 

A 16 adásban egy-egy nemzet konyája mutatkozik be, ahol kiderül, hogy ők milyen olyan alapanyagokat és technikákat használnak, amit bárki itthon is könnyedén át tud venni. A nemzetközi konyhából rengeteg ötlet és ihlet meríthető, amely egy kis csavarral egyszerűenátültethető a saját hétköznapi konyhánkba is. 

Mautner Zsófi

Aki pedig édességre vágyik, annak sem kell csalódnia, Havas Dóra ugyanis az „Álmaim cukrászdája 2. évadával tér vissza a TV Paprika képernyőjére. Ugyanúgy, mint az első évadban, most is Dóra kedvenc, otthon is elkészíthető süteményei kerülnek terítékre, melyek között az egészen kezdők és a profi cukrászok egyaránt találnak maguknak ínycsiklandó finomságokat. A 16 részes sorozatban mindenféle élethelyzethez kapunk izgalmas recepteket, legyen szó palacsintapartyról, születésnapi zsúrról, utazáshoz készíthető finomságokról, vagy éppen mentes süteményekről.

A TV Paprika őszi műsorkínálatból nem hiányozhat Bede Róbert sem, aki Kerti konyhacímű műsorában azt mutatja meg, hogy mi van a sült szalonnán túl, segít abban, hogy izgalmas és ízletes ételeket készítsünk lángon, tárcsán, bográcsban, vagy éppen a szaletli alatt, a nyári konyhában. Mivel az ősz még bőven tartogat meleg napokat, nincs késő inspirálódni a 10 adás valamelyikéből.

 • Kerti konyha – szeptember 14.  19:00 (folytatás minden hétköznap)• Véletlenül vega – a világ legfinomabb zöldséges ételei premier: szeptember 14. 19:30 (folytatás minden hétköznap)• Álmaim cukrászdája 2. évad premier dupla részekkel – szeptember 19. 16:00 (folytatás minden hétvégén)